Centrale termice Brasov

Ofertare, instalare, service si garantii centrale termice

Avem experienta de peste 20 de ani in domeniul instalatiilor termice. Kronstadt Energii Regenerabile este principalul distribuitor al centralelor termice Vaillant, Saunier Duval, Ariston si Immergas in Brasov. Gama de produse comercializate include centrale termice conventionale si in condensatie, cu o varietate mare de puteri si performante.

Intretinerea si service-ul centralelor termice este asigurat de firma partenera Kronstadt Instalatii Service. Cu peste 8000 de clienti fideli din Brasov si alte zone ale tarii, echipa Kronstadt Instalatii Service ofera servicii la cel mai inalt nivel de calitate, preturi accesibile si profesionalism.

 

Centrale termice conventionale

In centralele termice conventionale combustibilul este ars iar gazele rezultate din ardere sunt evacuate la temperaturi mari. O parte din energie este astfel pierduta prin energia termica a gazelor evacuate. Randamentul centralelor termice traditionale este astfel subunitar, in jurul valorii de 90%.

Centralele termice conventionale nu se mai comercializeaza in Europa.

 

Centrale termice in condesatie

Centralele termice in condensatie folosesc un schimbator de caldura atent proiectat cu rolul de a extrage energia termica din gazele evacuate. In momentul in care temperatura acestor gaze coboara sub un anumit prag, are loc procesul de condensare in cadrul caruia este eliberata energie. Schimbatorul de caldura foloseste aceasta energie pentru sistemul de incalzire, crescand astfel eficienta intregului proces. Astfel se poate obtine o eficienta supraunitara a centralei termice (aproximativ 107%).

 

Lista echipamentelor

Mai jos gasiti o lista a centralelor termice comercializate. Daca nu gasiti produsul dorit sau aveti nevoie de mai multe specificatii, puteti contacta echipa noastra prin sistemul de chat online, prin email sau prin telefon.

Vezi intreaga lista