Servicii

Centrale termice

Ofertare, instalare si service centrale termice in judetul Brasov. Suntem parteneri autorizati Vaillant, Saunier Duval si Ariston, cu un portofoliu de peste 8000 de clienti. Ne ocupam cu intretinerea si repararea centralelor termice din Brasov atat in perioada de garantie, cat si post-garantie.

Incalzire in pardoseala

Am fost pionierii sistemelor de incalzire in pardoseala in Brasov. Folosim cele mai fiabile echipamente si materiale (Vaillant, Rehau, etc.), astfel incat tu sa poti beneficia de toate avantajele incalzirii in pardoseala:
  • Confort ridicat
  • Costuri reduse de incalzire
  • Fiabilitate si siguranta

Instalare aer conditionat

Oferim servicii de instalare aer conditionat in Brasov si localitatile din judetul Brasov. Te ajutam in alegerea celor mai bune echipamente de racire pentru casa ta - aparate de aer conditionat Daikin si Ferroli.

Pompe de caldura

Sustinem implementarea celor mai eficiente sisteme de incalzire, inclusiv pompe de caldura. Pachetul nostru de servicii pentru pompe de caldura este complet: proiectare sistem de incalzire, suport in alegerea echipamentului, executie instalatii si service in perioada garantiei si post-garantie.

Panouri solare

Suntem cheia succesului in implementarea unui sistem de incalzire solar eficient, robust si cu un grad ridicat de amortizare al investitiei. Echipa noasta este specializata in dimensionarea sistemului solar conform cerintelor tale si alegerea panourilor si a boilerului solar care sa ofere nivelul optim de performanta.

Certificate si audituri energetice

Kronstadt Energii Regenerabile realizeaza certificate si audituri energetice. Zonele acoperite includ Brasov, Sacele, Predeal, Ghimbav si Codlea. In functie de suprafata si arhitectura imobilului, certificatele energetice pot fi eliberate in 24 de ore de la vizitarea cladirii. Mai multe informatii puteti gasi la aceasta adresa: Certificat energetic Brasov